Kunstzinnige Workshops
Kunstzinnig Jaar - Zutphen
 
Docentenfoto met 4.jpg

Welkom bij onze kunstzinnige workshops


We zijn vier ervaren holistische tekendocenten. We bieden workshopdagen (of dagdelen) aan, waar gewerkt wordt met heel verschillende materialen.

Wees ook welkom als je geen tekenervaring hebt, of juist wel! De workshops zijn voor iedereen inspirerend en geschikt. Oud-studenten komen bijvoorbeeld regelmatig inspiratie opdoen, maar de workshops van het Kunstzinnig Jaar zijn bijvoorbeeld ook geschikt om te volgen, als je overweegt om de opleiding Genzend Tekenen te doen en alvast wilt "proeven". Kijk eens op www.genezendtekenen.nl voor alle opleidingen tot Holistisch Tekendocent, Coach Beeldend en Tekentherapeut voor kinderen of volwassenen.

Alle docenten zijn ook docent aan de opleiding Genezend Tekenen.

Elke workshopdag wordt een ander thema aangeboden. De workshops zijn om je te verdiepen in je eigen kunst en je maakt betekenisvolle kunstwerken. Voor wie dat wil kunnen de werkstukken je een stap verder brengen in je eigen ontwikkeling op persoonlijk vlak. We kijken dan samen naar de werkstukken en stellen er vragen bij. Je ontdekt dan bewuste én onbewuste informatie over jezelf, die zichtbaar is geworden en neemt dat mee in je dagelijks leven.

 Van harte welkom voor één, een paar of alle workshops!

 Ria, Ingeborg. José en Marleen (Docenten Kunstzinnig Jaar)